søndag den 22. marts 2009

Deadsound


Billede: http://www.flickr.com/photos/slot/
Billedet mindede mig om The Raveonettes' sang, "Dead sound" fra albummet, "Lust Lust Lust". Ha' en god søndag aften! Min vil formentlig blive tilbragt i selskab med et radioprogram, der på trods af en del (efter min mening) ærgerlige ændringer, stadig har en plads i mit hjerte.
(Hint, hint: Kl. 21.03, P3)

2 kommentarer:

  1. Ja, barometeret har virkelig ændret sig. det er så ærgeligt med de reklamer der kommer midt i det hele, og bryder mig heller ikke om de forskellige historier :)

    SvarSlet
  2. Lige mine ord, kunne ikke have sagt det bedre selv. Jeg håbede lidt, at jeg ikke var den eneste, der havde det sådan. Jeg plejede altid at skynde mig op og slukke for radion, når radioavisen kom. Nu kan man ikke gøre noget. Reklamerne afbryder den særlige stemning - jeg blev virkelig frustreret første gang, jeg hørte det. Og historierne er da sikkert meget fine, men jeg bryder mig heller ikke om dem - jeg synes ikke, de passer ind i programmet. Og så savner jeg Michael Pas' stemme. Det eneste gode er for mig at se, at Kashmirs sang, Splittet til Atomer bliver spillet hver gang.


    Så jeg er meget enig! :)

    SvarSlet