søndag den 29. marts 2009

Anbefaling: Camille Jones (live) og cykeltaxier



I går var jeg til et electro-arrangement bestående af koncerter med Camille Jones, drengene fra Electrojuice og Wong Boys.

Muligvis var det Camille Jones' overlegenhed, der gjorde Electrojuice og Wong Boys til skamme. Camille leverede det fedeste scene- og lysshow og skabte en fabelagtig stemning blandt publikum, der havde overordentligt svært ved at stå stille. Selv dansede og sang hun sig overlegent gennem numrene. Hun så virkelig ud til at nyde det fuldt ud og gjorde flere gange opmærksom på, at vi muligvis kun udgjorde en tredjedel af et Vega-publikum, men at vi klart var det bedste publikum med den bedste opbakning og stemning, hun havde oplevet på sin tre uger-lange turné. Klichéagtigt, ja, men det virkede oprigtigt, og der var virkelig en fantastisk stemning, glade mennesker og lækker musik. Hun virker utroligt sød og så, som vanligt, fantastisk ud i stropløs, sort kjole med fine detaljer, sølv stilletter og opsat hår. Alt i alt en super oplevelse, og det vil bestemt ikke være sidste gang, jeg oplever hende live. Hun er en fest i sig selv og formår at skabe glæde og dans omkring sig.


(Billedet er fra et 3-award show i efteråret og altså ikke koncerten)

Efter Camille Jones' koncert var der gratis cykeltaxier til rådighed til at transportere os til næste arrangement. Vi ventede og ventede, og endelig blev det os. Vellykket koncept må man sige. Det var virkelig sjovt og kan også klart anbefales.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar