torsdag den 9. april 2009

Min blog og jeg har månedsdag, men vi svinger sgu ikke helt som jeg havde håbet.
Jeg savner lidt at være chic som en parisisk femme. Det er bare ikke helt det samme, det her. Jeg prøvede at være minimalistisk mht. layoutet, men jeg vil altid være et rodehoved.
Jeg kan ikke helt finde ud af, om det er blogging som ikke siger mig så meget mere, eller om det er, fordi jeg savner motivation og inspiration. Det må tiden vise, men jeg overvejer lidt at gå tilbage til den gamle. Folk har ikke rigtigt taget denne blog til sig. Jeg er glad for jer, der har, men jeg føler bare ikke den samme glæde ved at blogge som tidligere. Nu er Chiccommeuneparisienne gendannet, så jeg overvejer altså lidt..

Undskyld, at jeg er så irriterende og forvirrende. Det er jo bare en blog, men jeg må lige overveje det lidt.
Ha' en dejlig solskinsdag!

3 kommentarer:

  1. ENDELIG!

    For søren, hvor har jeg ledt efter din nye blog. den forsvandt for mig, og har ikke kunne finde den igen :( Så endelig har jeg fundet dig :b

    Håber du finder ud af hvad du vil. Selvom vi elsker at læse din blog, skal du gøre som du selv vil. Selvfølgelig :)

    SvarSlet
  2. Tina; Tak, det er jeg glad for at høre.

    Anonyme; Jeg er glad for, at du fandt den/mig igen - det går jo ikke, at jeg sådan bliver væk :)

    Det er lige præcis det, jeg skal. Måske får jeg et behov for at skrive/poste igen nu, når jeg har fået læseferie, men jeg er ikke sikker. Modeblogs interesserer mig ikke i samme grad som hidtil - jeg fandt det hyggeligere, da vi var en mindre skare af danske modebloggere. Nu er alting mere stort og uoverskueligt, hvilket vel både er godt og skidt. :) Lige nu har jeg det fint med kun at læse enkelte blogs - og støde på nye indimellem. Det er rart at vide, at nogen har fulgt med og har kunnet lide at følge min blog - det værdsætter jeg meget. :) Nu må vi se, hvad der sker. ;)

    SvarSlet
  3. Håber du kommer stærkt igen... nyder at følge din blog :)

    /Mette

    SvarSlet